Badminton Vereniging Almere

Recreantentoernooi verbonden aan het Yonex Dutch Open: met foto’s

Zaterdag 13 oktober j.l. was het weer zover. Het toernooi voor recreanten in het Topsportcentrum. Sporters stonden weer vroeg paraat om deel te nemen aan het toernooi.

Voor alle foto's zie de fotogalerij.

Iedereen was opgewekt en enthousiast, op enkeling na die nog half slapend op de baan stond. BVA was natuurlijk ook weer goed vertegenwoordigd, met maar liefst vier teams. Onder het toeziend oog van onze top begeleider Edwin werden we allemaal voorzien van een E-ticket om na afloop van het toernooi de officiële wedstrijden te bekijken, waar een ieder zag dat J. Meulendijk en D. Palyama de finale haalde. Nu over het recreanten toernooi waar we natuurlijk voor kwamen. De teams waren ingedeeld en iedereen was gespannen. Na het inleidend praatje van de organisatie kon het uiteindelijk beginnen.

De ene wedstrijd na de ander werd gespeeld, met daartussen af en toe een pauze om even wat snel te eten en te drinken, om vervolgens weer aan de volgende wedstrijd te beginnen. Hier en daar werd er gewonnen en helaas ook verloren, maar dat mocht de pret niet drukken. BVA was met 20 mensen vertegenwoordigd en de sfeer onderling was zeer goed. Met wat onderlinge steun werd de moed er weer ingepraat op de momenten dat het nodig was. De begeleiding onderling heeft zo goed geholpen dat een team eerste is geworden en twee ander teams bij de eerste 10 zaten van de 33. Een top prestatie. De prijsuitreiking mocht dit jaar niet wegens uitzendrechten of was het portretrechten van de BVA recreanten niet plaats vinden in de grote hal ? Vorig jaar was dit wel het geval. Geeft toch iets extra !

Na afloop ging iedereen nog na de officiële wedstrijden kijken, waarna een grote groep ging dineren, om zo een geslaagde en gezellige dag af te sluiten. Met veel plezier kijken we dan ook terug op een fantastische en perfecte georganiseerde dag. We kijken er dan ook na uit om aan het volgende toernooi te beginnen, waar BVA natuurlijk weer in grote getalen aanwezig zal zijn om te proberen weer hoog te eindigen.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jolanda op 26-10-2012 om 15:40 uur

  Wat een mooi verslag van een onvergetelijke badmintondag!!! Ik vond het reuzegezellig met z'n allen! Edwin, (pater familias van al deze badmintonnertjes) enorm bedankt voor de geweldige begeleiding en organisatie! Erik Boers bedankt voor het maken van de schitterende foto's! Dasvie en Kian bedankt voor alle leuke mixen die we hebben gespeeld. Debbie bedankt voor de gezelligheid en de aanmoedigingen! Alle andere BVA-ers; ik vond het een topdag met z'n allen!!!! :)

  Groetjes,
  Jolanda.

 2. Susanne op 29-10-2012 om 11:45 uur

  Leuk leuk leuk!

  Was gezellig allemaal!

 3. Debbie op 30-10-2012 om 20:35 uur

  Haha, omdat ik niet zo vaak (zeg maar bijna nooit) op de site kijk, kreeg ik een tip over de leuke foto's!!! En inderdaad het was een super geslaagde en gezellige dag :)
  Voor wie zin heeft volgend jaar weer???

  Groetjes, Debbie

Reageer op dit bericht (“Recreantentoernooi verbonden aan het Yonex Dutch Open: met foto’s ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)