Badminton Vereniging Almere

Sarah Walker vervangt Thamar Peters

De Badminton Vereniging Almere heeft de Engelse Sarah Walker aangetrokken voor het eredivisieteam Dekker Almere. Walker vervangt de enige weken terug ernstig geblesseerd geraakte Thamar Peters, die dit seizoen niet meer in actie kan komen voor Dekker Almere.

Walker is 23 jaar en woont intern op het Engelse badmintoncentrum Milton Keynes en zij zal de rol van eerste singledame op zich nemen. De technische staf achtte een vervanging noodzakelijk, omdat alleen Yvonne Sie altijd beschikbaar is voor Dekker Almere. De talenten Cheryl Seinen en Manon Sibbald moeten namelijk nogal eens verstek laten gaan bij de eredivisiewedstrijden wegens buitenlandse toernooiverplichtingen

Als aan alle administratieve plichtplegingen is voldaan dan zal zij haar opwachting maken in Dekker Almere.

Reageer op dit bericht (“Sarah Walker vervangt Thamar Peters ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)