Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Roosterse en thuis tegen Duinwijck

Op 24 en 25 november 2012 is er sprake van een zogenoemd dubbelweekend in de Carlton Eredivisie. Voor Dekker Almere betekent dit dat er zaterdag 24 november 2012 uit wordt gespeeld tegen het Limburgse Rooosterse en op zondag 25 november 2012 thuis wordt gespeeld tegen het Haarlemse Duinwijck.

Carlton

De eerste helft van de Carlton Eredivisie zit er op en Dekker Almere staat op een gedeelde en verdienstelijke tweede plaats samen met Van Zundert Velo. BC Amersfoort is de onbetwiste koploper in de eredivisie, lijkt al bijna niet meer in te halen en is vrijwel zeker van een play-offplek.

Alhoewel de thuiswedstrijd tegen Roosterse door Dekker Almere met 8-0 werd gewonnen, zal de uitwedstrijd komende zaterdag tegen Roosterse een pittige wedstrijd worden, want de Limburgers staan er goed voor. De technische staf voorspelde destijds na de 8-0 nederlaag in Almere, dat het in Roosteren zeker geen 8-0 zou worden voor Dekker Almere, dus Dekker Almere kan de borst nat maken.

Dit bestand bestaat niet

En op zondag speelt Dekker Almere thuis tegen BC Duinwijck, dat samen met Van Zundert Velo, Dekker Almere, DKC en Van Zijderveld in een hevige strijd gewikkeld is voor de drie resterende play-offplekken. Spanning genoeg dus in de Carlton Eredivisie en ook voor Dekker Almere een zwaar weekend waarbij Dekker Almere moet trachten de kleine voorsprong op de andere kandidaten te behouden.

En dan hebben we het nog niet gehad over 'de kelder' van de eredivisie, want Victoria zal er alles aan doen om de rode lantaarn over te doen aan TFS Barendrecht of BV Slotermeer.

Blikvanger in deze twee speelrondes is ongetwijfeld de wedstrijd Duinwijck tegen Amersfoort. Duinwijck leed een smadelijke nederlaag met 8-0 tegen Amersfoort en zal er alles aan doen om revanche te nemen. Maar ook DKC tegen Van Zijderveld mag er zijn. Een rechtstreeks duel om een play-offplek en dat geldt ook voor de bijna stadsderby Van Zundert Velo tegen DKC.

Het volledige programma en de huidige stand in de eredivisie is als volgt

Gezien de weersvoorspellingen een uitgelezen weekend voor de badmintonliefhebbers om de wedstrijden in de Carlton Eredivisie te bezoeken.

Carlton

En speciaal voor de Dekker Almerefans, kom zondagmiddag naar Sportcomplex Carl Dekker en moedig uw favorieten aan in de wedstrijd tegen Duinwijck!

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Roosterse en thuis tegen Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)