Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen TFS Barendrecht

Zaterdagavond 1 december 2012 speelt Dekker Almere om 18.00 uur uit tegen TFS Barendrecht. Dekker Almere staat op de tweede plaats in de Carlton Eredivisie met 54 punten uit 11 wedstrijden en TFS Barendrecht heeft 29 punten en staat daarmede op de voorlaatste plek. Dat houdt overigens geenszins in dat het een eenvoudige klus gaat worden voor Dekker Almere, want de uitslagen zijn dit seizoen nogal eens opvallend in de Carlton Eredivisie en dat moet ook zo.

Carlton

De strijd om de vier play-offplekken blijft buitengewoon spannend, alhoewel met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gesteld kan worden dat de koploper in de Carlton Eredivisie, BC Amersfoort, normaal gesproken een play-offplek niet meer kan ontgaan. Dan kan nog niet gezegd worden van Dekker Almere, DKC en Van Zundert Velo. Met nog zeven wedstrijden te spelen zijn er nog maximaal 56 punten te halen per team en dat betekent dat de achtervolgers BC Duinwijck, Van Zijderveld en wellicht ook Kembit Roosterse theoretisch gezien nog altijd een kans hebben.

Dit bestand bestaat niet

De meest interessante wedstrijd is wellicht die tussen Kembit Roosterse en Duinwijck, beide teams hebben immers een ruime zege nodig om in de race te blijven voor een play-offplek. Victoria krijgt Amersfoort op bezoek en kan de borst nat maken tegen de gedoodverfde kampioen van 2012/2013. DKC heeft wellicht de meeste kans op een hoge score te behalen tegen Slotermeer en Van Zijderveld tegen Van Zundert Velo blijft natuurlijk altijd op voorhand een leuke wedstrijd.

De huidige stand en het programma voor het komend weekend in de Carlton Eredivisie is als volgt

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen TFS Barendrecht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)