Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere wint in Roosteren met 7-1

Dekker Almere heeft de uitwedstrijd tegen het Limburgse Kembit Roosterse met 7-1 gewonnen. Dat is een overwinning die de Almeerders goed uitkomt in de strijd om het behalen van één van de felbegeerde play-offplekken in de Carlton Eredivisie. Roosterse kende overigens personele problemen, maar ook Dekker Almere trad niet aan in de sterkste opstelling.

Carlton

In het mannendubbel stelden Dave Khodabux en Stephan Branderhorst de winst in de partij veilig door in twee games te winnen.

Het vrouwendubbel van Dekker Almere werd gespeeld door Yvonne Sie en Rachel Howard. Sie en Howard wonnen eveneens in twee games.

Ook Stephan Branderhorst proefde weer eens aan een overwinning en in twee games was hij zijn tegenstander de baas en scoorde het vierde punt.

Saber Afif won in twee games van Leon Nottelman, waarbij op de stand 19-19 in de tweede game Nottelman op 20-19 kon komen. Afif voorkwam dit 20ste punt voor Nottelman door zijn racket op het juiste moment bij het net omhoog te houden en scoorde daarmede, wellicht ietwat gelukkig, zelf het 20ste en vervolgens zijn 21ste punt.

Rachel Howard won de eerste game in haar single vrij eenvoudig, maar in de tweede game moest zij toch haar vinger aan de pols houden. Howard won wel met 21-17.

Dit bestand bestaat niet

Zenuwslopend was de partij van Manon Sibbald tegen Roxanne Molenmaker. Een derde game moest hier de beslissing brengen en net toen het op leek dat Sibbald de beslissende voorsprong had genomen, werd het toch weer 19-19. Sibbald won de game wel en daarmede de partij uiteindelijk met 22-20.

Dave Khodabux en Yvonne Sie wonnen hun gemengd dubbel in twee games en daarmede werd het zevende punt in de wedstrijd binnengehaald.

Leon Nottelman en Roxanne Molenmaker waren in de tweede mix net even een maatje te groot voor Saber Afif en Cheryl Seinen. Met tweemaal 21-15 redden Nottelman en Molenmaker de eer voor Kembit Roosterse.

De stand in de Carlton Eredivisie is na de tiende speelronde als volgt

Morgen, zondag 25 november 2012 volgt de elfde speelronde en dan speelt Dekker Almere thuis om 14.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker tegen BC Duinwijck.

Carlton

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jos Wu op 25-11-2012 om 09:34 uur

    Dag Henk,
    Zeer bedankt voor het snelle verslag op de website!!!! Mooie overwinning van Dekker Almere. Vanmiddag de wedstrijd tegen Duinwijck om 14.00 uur. Ik zou zeggen nu het buiten winderig is, is het goed toeven in onze sporthal.
    Jos

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere wint in Roosteren met 7-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)