Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere wint uit met 6-2 van Slotermeer

Dekker Almere heeft zondagmiddag 4 november 2012 met 6-2 uit gewonnen van het Amsterdamse Slotermeer. De spannendste partij was die tussen Cheryl Seinen en Jessica Ottenhof die uiteindelijk in de derde game in de verlenging werd gewonnen door de relevatie van het seizoen, Cheryl Seinen.

Carlton

Peter Mills speelde de mannendubbelfinale op de Bitburger Open en zijn plaats in het mannendubbel werd ingenomen door Stephan Branderhorst. Dave Khodabux en Branderhorst keken aanvankelijk tegen een achterstand aan maar wisten toch de eerste game nipt te winnen. De tweede game hadden de Almeerders het aanzienlijk makkelijker en zo was het eerste punt in de wedstrijd voor Dekker Almere.

De technische staf vond het niet verantwoord om Manon Sibbald, na haar vele uren durende terugreis uit Japan, op te stellen en daar was Manon Sibbald maar wat blij mee, want ze voelde zich bepaald geen 100%. Er werd een beroep gedaan op Rachel Howard en die speelde samen met Yvonne Sie het vrouwendubbel tegen Ellen Kooijman en Marloes Klaassen. Het Dekker Almereduo won de eerste game in de verlenging en de tweede game eenvoudig

Stephan Branderhorst verkeert duidelijk in een vormcrisis, want opnieuw verloor de man met de fluwelen techniek en nu van Dave Veerman en strak in twee games.

Cheryl Seinen verloor de eerste game van Jessica Ottenhof, maar goed spelend won zij wel de tweede game. De daarop volgende derde game was bijzonder spannend door het verloop van deze game. De dames gaven elkaar niets toe en het draaide uit op een verlenging die uiteindelijk door 'de bijter' Seinen werd gewonnen.

Saber Afif was Hans van Os vanaf het begin de baas en Saber won gedecideerd in twee games van de Slotermeerspeler.

Rachel Howard ondervond alleen in de eerste game tegenstand van Marloes Klaassen, maar in de tweede game was dat over en dat bracht de tussenstand in de wedstrijd op 5-1 in het voordeel van Dekker Almere.

Vervolgens wonnen Dave Khodabux en Yvonne Sie de eerste game vrijuit spelend van Dave Veerman en Jessica Ottenhof. De tweede game vatten de Almeerders het duidelijk te licht op en kwamen zelfs op een 19-17 achterstand uit. Maar toen werd er een tandje bijgezet en werd het alsnog 21-19 voor Dekker Almere.

Dit bestand bestaat niet

Reuze spannend en heel leuk om naar te kijken was de tweede mix van Saber Afif en Cheryl Seinen tegen Ralph Starren en Judith Campman. De eerste game was voor Slotermeer, de tweede voor Dekker Almere en in de derde game was het zeer lang onduidelijk wie deze game zou winnen. Uiteindelijk was Slotermeer het meest gelukkig door met 27-25 te winnen en dat bepaalde de uitslag in deze wedstrijd 6-2 voor Dekker Almere.

Door deze overwinning is het stuivertje wisselen met Van Zundert Velo, dat nu weer derde staat en Dekker Almere staat tweede in de Carlton Eredivisie.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere wint uit met 6-2 van Slotermeer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)