Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

Op 13 november 2012 organiseert BNL een evaluatiebijeenkomst inzake de Carlton Eredivisie. Er zijn twee onderwerpen te weten

Ik ben reuze benieuwd wat hier uit gaat komen met name in het licht gezien van het feit dat de verenigingen onderling en met BNL al 20 jaar aan het harrewarren zijn over dit laatste onderwerp. Maar het is zonder meer een goed idee om er in ieder geval over te praten.

Ik weet overigens nog wel een derde punt en dat is de aanstelling van de scheidsrechters bij de eredivisiewedstrijden. Fouten maken we allemaal, dat is duidelijk, maar wat er bij de wedstrijd Van Zundert Velo tegen Dekker Almere gebeurde, dat kan echt niet. Dat kun je eredivisieverenigingen, het publiek en de spelers niet aandoen. Dekker Almere en ik persoonlijk hebben veel respect voor de scheidsrechters en proberen dat altijd tot uiting te laten komen door de scheidsen bij onze thuiswedstrijden netjes te ontvangen met een hapje en een drankje. Zo hoort dat volgens ons. Maar als de scheidsen in feite blunderen, dan moet dat ook gezegd kunnen worden. Duidelijkheid schept immers comfort. Overigens vinden wij ook dat de scheidsen recht hebben op een behoorlijke vergoeding in plaats van de huidige habbekrats

In mijn vorige bespiegelingen heb ik al gemeld dat het BadmintonOverdag zich goed ontwikkeld. De afgelopen weken zijn er zeker zo'n 35 deelnemers op de woensdagochtend en dat zouden er best nog eens meer kunnen worden. Leuk was het bijvoorbeeld dat tijdens de herfstvakantie ook een aantal jeugdleden hun gezicht liet zien en zo was het dus badmintonnen van 7 tot 70 jaar in Sportcomplex Carl Dekker.

De voorzitter van de Commissie Topsport, Chris Vlaar, heeft Kian Tan bereid gevonden om de manager te worden van de Badminton School Almere (BSA). Kian Tan volgt hiermede Jeroen van Moorst op die het management van de BSA niet kon combineren met zijn werk.
Het bestuur heet Kian Tan van harte welkom en bedankt Jeroen van Moorst voor zijn inzet.

Nog altijd zijn we voorzittersloos wat de Jeugdcommissie betreft. Dat kan in feite niet en nogmaals doen we een beroep op de leden om deze leuke functie van Voorzitter van de Jeugdcommissie op zich te nemen. Met 170 kinderen kunnen we toch niet zonder voorzitter en de continuïteit van de werkzaamheden voor de jeugd komen anders in gevaar.

En komende maandag praat de BSAO met de aannemer Koldijk, Lijnberg en Dekker, over de renovatie van de douches. Het gaat dus echt een keer gebeuren................

Afgelopen donderdag hebben we onze goede vriend Johan Haages ten grave gedragen. Johan was geassocieerd lid van onze vereniging en is 62 jaar geworden.

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)