Badminton Vereniging Almere

Woensdag 5 december geen kleurtraining jeugd vanwege Sinterklaas, Pepernotentoernooi op 30 november

Woensdag 5 december komt de kleurtraining voor alle jeugdgroepen te vervallen. Dit vanwege Sinterklaasavond waarop de meeste jeugdspelers hopelijk andere dingen aan hun hoofd en in hun handen hebben. Misschien krijg je dit jaar je surprises en gedichten wel op tijd af?

Verder ook niet getreurd, want de meesten van de jeugdspelers die op woensdag trainen geven ook acte de présence op het Pepernotentoernooi op vrijdag 30 november. Er is sprake van een record aantal inschrijvingen, de nodige kilo’s aan pepernoten en hardnekkige geruchten dat Sinterklaas overweegt om de hal persoonlijk met een bezoekje te vereren.

Als je meedoet op vrijdag 30 november, vragen we je om op tijd aanwezig te zijn. Je kan de hal vanaf 16:30 uur in via de kantine, waar je aanwezigheid genoteerd zal worden en je kunt gaan meedoen aan een enorm gezellig Pepernotentoernooi. Zorg dus dat je om uiterlijk 16:45 uur aanwezig bent. Vergeet niet een mooie tekening mee te nemen, want ook daarmee zijn de nodige prijzen te winnen. Tot vrijdag dus!

Reageer op dit bericht (“Woensdag 5 december geen kleurtraining jeugd vanwege Sinterklaas, Pepernotentoernooi op 30 november ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)