Badminton Vereniging Almere

Zondag Dekker Almere tegen BC Amersfoort

Zondag 18 november 2012 spelen om 14.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker de nummers één en twee uit de Carlton Eredivisie tegen elkaar. De trotse lijstaanvoerder in de Carlton Eredivisie, BC Amersfoort heeft 47 punten en Dekker Almere heeft 40 punten uit acht wedstrijden.

Carlton

Dekker Almere tegen BC Amersfoort is wellicht de meest aansprekende wedstrijd van de negende speelronde, en er is Dekker Almere veel aangelegen om een goed resultaat neer te zetten tegen Amersfoort.

Dit bestand bestaat niet

Maar er zijn meer leuke wedstrijden zoals Kembit Roosterse tegen DKC, TFS Barendrecht tegen Van Zundert Velo en Victoria tegen Van Zijderveld. Victoria, de rode lantaarndrager in de eredivisie, zal punten moeten pakken tegen Van Zijderveld en dat zal niet meevallen. Duinwijck lijkt tegen Slotermeer op voorhand de beste kansen te hebben, maar je weet het maar nooit.

Het volledige programma voor de komende speelronde en de huidige stand is de Carlton Eredivisie is als volgt

De spelers, de coach en de manager van Dekker Almere roepen alle supporters op om hen tijdens deze belangrijke wedstrijd te ondersteunen. De toegang is gratis en er kan genoten worden van een middagje topbadminton!

Carlton

Reageer op dit bericht (“Zondag Dekker Almere tegen BC Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)