Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-3 – TFS'57 Feestje?

December is een feestmaand, dat weet iedereen. Maar 8 december is een dag waarop rondom Carlton Almere-3 massaal familiefeesten worden georganiseerd. Helaas moesten we hierdoor zowel Andre als Cheryl missen. Alex was nog herstellende van een blessure en speelde maar één partij.

Die partij was gelijk de eerste van de koude decemberavond. Almere was ondanks de magere bezetting van het team niet van plan om punten kado te geven aan tegenstander TFS'57 uit Bergen op Zoom. Alex speelde samen met Dennis de herendubbel tegen Roel en Rick en zij wisten deze mooi in 2 sets te winnen. Gelegenheidskoppel Vonne en Marloes konden met tweemaal 21-19 helaas net niet winnen van het ervaren duo Tak-Chin en Sharon.

Carlton

Marloes speelde door afwezigheid van Cheryl of invallers alweer haar derde singel op rij. Op de heenweg waren beide damessingels verloren en na het verlies van de herensingels lag er nu dus de kans op het gelijktrekken van de stand. Na twee goede sets kon Marloes de felicitaties van Tak Chin gelukkig in ontvangst nemen. Op de andere baan werd er na een spannend slot van de tweede set ook een overwinning voor Almere behaald. Vonne won knap van Sharon.

De mixen zouden wederom het verschil kunnen maken. Dennis en Marloes begonnen redelijk goed aan hun wedstrijd tegen Onno en Tak Chin, maar met name in de tweede set konden zij met overtuiging de 4-3 binnenhalen. Aan het tweede gelegenheidsduo Ghislain en Vonne de eer om de strijd voor dat laatste punt aan te gaan. Strijdvaardig waren ze zeker en pas aan het einde van de derde set moesten zij buigen voor Rick en Sharon.

Met 4-4 zijn er zaterdagavond geen kadootjes weggegeven en konden beide teams met een voldaan gevoel naar huis. Carlton Almere-3 staat nog bovenaan, maar komen de komende weken nog een paar zware tegenstanders tegen op hun pad. Volgende week staat DKC op het programma, die over sterke spelers kunnen beschikken. Hopelijk is ons team dan weer compleet en kunnen we zelf het feestje vieren.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Pascal op 09-12-2012 om 13:30 uur

    ik was gister ook in de hal, en volgens mij was de herendubbel geen cake walk zoals het hier beschreven word :) ze wonnen de eerste met 21-6, verloren de 2e (weet niet precies met hoeveel) en in de derde set kwamen ze van een 10-16 achterstand terug en wonnen de set met 21-16. dus 2 sets was het zeker niet :)

  2. Dennis op 10-12-2012 om 14:13 uur

    Heel scherp Pascal. Klopt als een bus en voor de volledigheid: De tweede set werd verloren met 20-22.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-3 – TFS'57 Feestje? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)