Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere zondagmiddag thuis tegen BC Victoria

Dekker Almere speelt zondagmiddag 9 december 2012 om 14.00 uur thuis in Sportcomplex Carl Dekker tegen BC Victoria uit Hoensbroek. Dekker Almere staat op plaats twee in de Carlton Eredivisie met 61 punten uit 12 wedstrijden en BC Victoria staat met 26 punten uit eveneens 12 wedstrijden op de laatste plaats.

Carlton

Er op voorhand van uit gaan dat Dekker Almere wel een goed resultaat zal boeken in deze wedstrijd, dat is een verkeerde veronderstelling want de verschillen tussen de verenigingen zijn klein.

Blikvanger van de 13de competitieronde is ongetwijfeld de wedstrijd van Amersfoort tegen DKC. Het Haagse DKC heeft een aantal wedstrijden op rij gewonnen en deze opmars heeft ze op de derde plaats gebracht in de Carlton Eredivisie.

Het volledige programma en de stand in de Carlton Eredivisie is als volgt

Dit bestand bestaat niet

Zin in een middagje badminton? De spelers en de begeleiding van Dekker Almere zouden het zeer prijs stellen als u Dekker Almere komt aanmoedigen. Dekker Almere wil de tweede plaats graag vasthouden en de laatste loodjes wegen het zwaarst.
Uw support kunnen ze dus goed gebruiken. Kom dus zondag 9 december om 14.00 uur naar Sportcomplex Carl Dekker en de toegang is gratis.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere zondagmiddag thuis tegen BC Victoria ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)