Badminton Vereniging Almere

Dubbelweekend thuis tegen Van Zijderveld en Van Zundert Velo

Dekker Almere speelt zaterdagavond 22 december 2012 om 19.00 uur thuis tegen het Amstelveense Van Zijderveld en op zondagmiddag 23 december 2012 om 13.00 uur eveneens thuis tegen Van Zundert Velo uit Wateringen. En dat zijn niet de minste teams waar Dekker Almere tegen ten strijde trekt.

Carlton

Zoals het er nu naar uitziet zal BC Amersfoort eerste worden in de reguliere Carlton Eredivisie, maar de strijd om de plekken twee tot en met vier is nog volkomen open. Dekker Almere staat nu tweede met 72 punten, maar DKC heeft er 71 en Van Zundert Velo 70. In de play-offs spelen de nummers één tot en met vier over twee wedstrijden een halve finale en de nummers twee tegen drie eveneens. Het zal geen verbazing wekken dat de drie teams het liefst grootmacht Amersfoort willen ontlopen in de halve finale, en dat maakt de laatste wedstrijden in deze competitie nu juist zo leuk.

Dit bestand bestaat niet

Want spannend is het ook bij de laatste drie in de Carlton Eredivisie. Slotermeer en TFS Barendrecht hebben 37 punten en BC Victoria is de rode lantaarndrager met slechts 30 punten. Zij zullen echt alles op alles moeten zetten om Slotermeer en/of TFS Barendrecht nog in te halen. Kortom twee spannende speelronden in het komend weekend en voor de volledigheid nog even het programma en de huidige stand, met dank aan NOS-teletekst

De laatste loodjes wegen het zwaarst en daarom doen de spelers en de begeleiders van Dekker Almere een dringend beroep op onze leden om in het komende belangrijke dubbelweekend van 22 en 23 december 2012, Dekker Almere massaal te ondersteunen in Sportcomplex Carl Dekker!

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dubbelweekend thuis tegen Van Zijderveld en Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)