Badminton Vereniging Almere

Goede zaken badmintonners Almere

BARENDRECHT/ALMERE - De badmintonners van Dekker Almere hebben zaterdagavond in de eredivisie een nuttige 1-7 overwinning geboekt op TFS Barendrecht. In de spannende competitie om de eerste vier plekken deden de badmintonners daarmee uitstekende zaken.

Het enige verliespunt kwam voor de Almeerders bij de dames single van Cheryl Seynen tegen Monique Broeke. De Almeerse verloor met 21-11 en 21-10. In de overige partijen was de ploeg van coach Eric Staats beresterk. ,,We speelden zonder onze Engelse inbreng Peter Mills en Sarah Walker. Dat is echt een aderlating'', meende Staats vooraf.

Na de wedstrijd kon hij de tevreden terug zien op de instelling van zijn basis. Daarbij was vooral de rol van Manon Sibbald belangrijk. ,,Ze is jong en getalenteerd, maar heeft zich in haar enkel- en dubbelspel gewoon goed mentaal verkocht", vond haar coach Eric Staats. Verder viel de overwinning van Dave Khodabux en Yvonne Sie op tegen Michiel Kruijt en Daisy Bommeleijn. ,,In de thuiswedstrijd werd nog verloren, maar nu weten ze met 19-21 en 15-21 te winnen. Die overwinning zegt genoeg over de instelling van mijn ploeg'', complimenteerde Staats zijn team.

Reageer op dit bericht (“Goede zaken badmintonners Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)