Badminton Vereniging Almere

Internationale bezetting Trofea Junior Master 2013, gastgezinnen gezocht!

Op 23-24 maart 2013 organiseert BV Almere wederom de Trofea Junior Masters! Vooruitlopend op de inschrijving hebben we inmiddels de toezegging van zowel Aalborg (Denemarken) als de Vlaamse Badminton Liga (België) dat ze aan de Trofea Junior Masters mee gaan doen.

De komst van de Vlaamse Badminton Liga is inmiddels een traditie. Al jaren bezoeken ze ons toernooi en nemen zeer regelmatig een buslading prijswinnaars mee terug naar België. De toernooiorganisatie is er van overtuigd dat de Vlaamse Badminton Liga ook komend Trofea Junior Master toernooi met een zeer sterke delegatie komen.

Afgelopen zomer zijn de eerste contacten gelegd met Denen uit onze partnerstad Aalborg. Deze contacten hebben er toe geleid dat de Denen toegezegd hebben te komen! Ze komen met een grote delegatie; ze verwachten circa 40 spelers en 10 begeleiders mee te nemen! Ze willen in alle groepen (<11, <13, <15, <15+ en <17) vertegenwoordigd zijn.

Met de komst van de Vlaamse Badminton Liga en Aalborg heeft het toernooi al een internationaal karakter. Er zijn nog lopende contacten met Rendsburg en Glasgow dus wellicht nog internationaler!

De komst van de grote groep Denen maakt dat de toernooi organisatie nu al een scenario moet bedenken als het aantal deelnemers te veel is voor de twee sporthallen; Sportcomplex Carl Dekker en Fanny Blankers Koen Sporthal.

Gastgezinnen gezocht

Het is traditie dat als badmintonners van Almere naar Aalborg gaan dat we dan verblijven in gastgezinnen. UIteraard willen wij dit ook onze Deense vrienden aan kunnen bieden. We zijn dan ook naarstig op zoek naar gastgezinnen waar we 40 kinderen en 10 begeleiders kunnen onderbrengen. De Denen komen aan op vrijdag 22 maart en vertrekken zondag 24 maart. We roepen iedereen dan ook op om zich aan te melden als gastgezin! Aanmelden of meer informatie kan per email bij Stephan Melein Stephan.Melein@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Internationale bezetting Trofea Junior Master 2013, gastgezinnen gezocht! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)