Badminton Vereniging Almere

Preview in de doucheruimten

De renovatiewerkzaamheden in de doucheruimten van Sportcomplex Carl Dekker, vorderen gestaag. Zo is directeur-eigenaar van tegelzettersbedrijf Veruit de Beste, de heer Alex Veerman, juist ja, de vader van Michelle Veerman, al druk doende om de wanden in de doucheruimten aan de badmintonkant te betegelen.

In dat kader werden Vincent Festen en Henk Staats uitgenodigd om ook een tegel te zetten. Een ideetje van Henk Smit, die het ook op foto heeft vastgelegd. Nu was het geen gewoon tegeltje dat gezet moest worden, maar een heel speciaal tegeltje en dat kunt u zien op de bijgevoegde foto's.

Nu staat Henk Staats bekend om zijn grote technische vaardigheden en daarom was er ook een speciaal vangnet gespannen om de tegel eventueel op te vangen, mocht het alsnog mis gaan. Gelukkig ging het niet mis en keek Henk zo trots als een pauw naar 'zijn' gezette tegel.

Keek Vincent Festen eerst nog als een soort opzichter toe hoe Henk Staats zijn tegel zette, even later kon hij zelf aan de bak. Maar ook Vincent slaagde er in de fraaie tegel te zetten.

En zo zie je maar, een mens is nooit te oud om te leren, en dat geldt dus ook voor pensionado's.
Maar zoals Johan Bakker al zei, vooralsnog kan er niet gedoucht (of gedouched) worden, dus nog een week geduld.

Reageer op dit bericht (“Preview in de doucheruimten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)