Badminton Vereniging Almere

Renovatie douchegroepen

Het is zover, na vele voorbereidingen en uiteindelijke besluitvorming wordt maandag 3 december met de renovatie van de douche en kleedruimten in de Carl Dekker hal gestart. Van te voren wil ik iedereen vragen voor begrip van mogelijke overlast. Dit is helaas niet te voorkomen als we het complex zoveel mogelijk open willen houden.

In het kort ziet de planning van de werkzaamheden er als volgt uit:
3 december wordt er gestart met de achterste 2 kleedruimten aan de turnhal kant. Hier worden de huidige douches vervangen en wordt de marmoleumvloer in de kleedruimte vervangen voor tegels. Tot slot wordt ook de toiletpot vervangen.

Op 11 december zal men verder gaan met de volgende 2 kleedruimten waar dezelfde werkzaamheden uitgevoerd zullen worden.

Eventuele overloop wordt opgevangen door de scheidsrechters kleedruimte em toilet.

Als laatste worden de douchegroepen aan de BVA zijde aangepakt. Dit kosthet meeste tijd omdat hier de hele douchegroep opnieuw betegeld zal worden en eerst de vloer moet worden verwijderd. Deze werkzaamheden starten op 17 december en zullen op 4 januari gereed zijn.

Van enige aanpassingen in bovenstaand schema zal ik u allen via deze website op de hoogte houden.

Tijdens de werkzaamheden kunnen de kleedruimten niet gebruikt worden en dient men gebruik te maken van de overige vier kleedruimten. Ga aub op een nette manier met elkaar om. Het kan af en toe gezellig krap worden.

Mocht u vragen hebben over dezez werkzaamheden dan kunt u contact met mij opnemen.

De BSAO hoopt dat dit in het nieuwe jaar voor alle huurders een leuk sintekerstnieuwjaarscadeau zal zijn.

Groet,

Johan Bakker

Reageer op dit bericht (“Renovatie douchegroepen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)