Badminton Vereniging Almere

Spelers Dekker Almere geven clinic aan jeugdspelers

Voor onze competitiespelende jeugd begint het nieuwe jaar 2013 uitstekend. Want op zaterdag 5 januari 2013 zullen de spelers van het vlaggenschip van onze vereniging, Dekker Almere, een badmintonclinic verzorgen voor de eigen jeugdleden die deelnemen aan de competitie.

De clinic wordt gehouden van 15.30 tot 17.00 uur.

Je kan aan deze clinic deelnemen door je op te geven via onderstaand mailadres. Er is ruimte voor 30 spelers. Dus wacht niet te lang want vol = vol.

Maak gebruik van deze gelegenheid om een training te krijgen van onze toppers. Aansluitend is om 19.00 uur speelt Dekker Almere in de Carlton Eredivisie tegen het Amsterdamse Slotermeer. Alle deelnemers van de clinic (net als alle overige jeugdleden) zijn welkom bij de wedstrijd en zullen daar ook wat lekkers krijgen. Kunnen jullie gelijk kijken of hetgeen onze toppers jullie hebben geleerd in de clinic ook kunnen uitvoeren op het hoogste niveau.

Voor inschrijven, mail naar emmy.vlaar@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Spelers Dekker Almere geven clinic aan jeugdspelers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)