Badminton Vereniging Almere

Team 17 stoomt door!

Als ik een wedstrijdverslag schrijf, gaat dat meestal over de zaken rondom de wedstrijd, zoals wat voor vergezichten we hebben gezien tijdens de reis naar de (uit)wedstrijd, grappige of opmerkelijke gebeurtenissen in of rond de wedstrijd, enz.

Ik vind dat er al genoeg verslagen worden geschreven met uitslagen, setstanden enz. Bovendien denk ik dat er geen BV Almere bestuurder of commissielid maar één minuut wakker ligt van uitslagen van team 17, en aangezien ik een beetje anders wil zijn dan de doorsnee, probeer ik dat ook in mijn verslagen.

Maar momenteel is alles anders, de omstandigheden zijn momenteel zo dat ik me op de daadwerkelijke wedstrijd(en) moet richten.

In mijn verslag van vorige week heb ik verteld dat we de koploper Ouderkerk met een 7-1 nederlaag terug naar huis hebben gestuurd (wat zal het stil zijn geweest in de auto) en nog maar één puntje op hen achterstonden.

Deze week stond de uitwedstrijd tegen Almere Buiten op het programma. Lekker dichtbij, maar wel om ’s ochtends 9.30 uur, da’s dan weer wat minder. Na de gebruikelijke koffie de baan op en spelen tegen onze stadsgenoten.

Ik ga u (nog steeds) niet vermoeien met allerlei setstanden, maar aan het einde van de wedstrijd was de einduitslag 0-8, waarbij de meeste partijen waren geëindigd in veel tegen weinig voor ons. Daar onze grootste concurrent met 6-2 heeft gewonnen hebben we dus de één punt achterstand omgezet in één punt voorsprong. Voor het eerst in de geschiedenis van dit team zijn we koploper!

Als bewijs hiervoor heb ik de meest recente teletekstpagina toegevoegd (zoals Henk dat ook altijd bij team 1 doet)

Aanstaande zondag spelen we in onze eigen sporthal tegen het altijd lastige Spaceshuttle (uitwedstrijd was 4-4, dus we zullen moeten verbeteren). Ik heb vernomen dat er nog enkele kaarten via ticketbox of de bekende verkooppunten zijn te verkrijgen.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Paula Wijnands op 05-12-2012 om 09:57 uur

  Ik vind dit een meesterstuk! Ga zo door team 17!

 2. Jolanda op 05-12-2012 om 13:15 uur

  GEWELDIG TEAM 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hou deze overwinningsflow vol en jullie gaan geschiedenis schrijven! Jou wel rekening met jullie trainingskamp naar Gran Canaria volgend jaar; stem dit even af met organisatoren van de Dutch Open in de Topsporthal, dit is nl. ook in oktober!!!
  ZET 'M OP!!! :)

 3. Henk Staats op 05-12-2012 om 18:17 uur

  Kan ook niet anders na het Sinterklaasspel en de stoomboot.

 4. Teus op 05-12-2012 om 19:59 uur

  Knap hoor en dat zonder allerlei dure topsport subsidies
  Onze hoop in donkere tijden, hou dit vast
  Gr. Teus

 5. nienke op 06-12-2012 om 22:25 uur

  poe gelukkig heb ik bardienst, de kaarten zijn vast al lang uitverkocht!

Reageer op dit bericht (“Team 17 stoomt door! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)