Badminton Vereniging Almere

Update renovatie douchegroepen

De planning voor de renovatie is hier en daar iets aangepast.

Beste sporthal gebruikers, graag wil ik jullie via dit bericht op de hoogte stellen van de huidige stand van zaken.

Ten eerste, deze week moet een ieder zich omkleden en douchen in een van de kleedkamers aan de turnzijde. Met bebording is aangegeven welke kleedruimten niet gebruikt kunnen worden. LET OP: u kunt door de turnhal naar de kleedkamers indien de kantine nog gesloten is. Let hierbij wel op de huidige gebruikers, dat ze niet te veel overlast van u hebben!
Tevens maakt u zich geen zorgen over het feit dat in de doucheruimten de plafonds nog niet zijn aangebracht. Dit zal pas in het nieuwe jaar gaan plaatsvinden maar zal geen gevaar voor u bezorgen, tenzij u zelf aan de installaties gaat zitten die boven het plafond komen.

Deze week zullen aan de turnkant 2 kleedkamers behoudens het plafond geheel klaar zijn. De overige twee kleedkamers dienen dan alleen nog te worden voorzien van een nieuwe tegelvloer.

Aan de badmintonzijde heeft u allen gemerkt dat daar reeds is begonnen. Hier zal aan worden gewerkt tijdens de sluiting van de hal. Helaas zal dit nog 1 week in het nieuwe jaar nodig hebben om geheel klaar te zijn. Als de wedstrijden weer beginnen zal alles weer volledig werkzaam zijn en kan men weer ongestoord aan deze zijde douchen.

Reageer op dit bericht (“Update renovatie douchegroepen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)