Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen DKC in play offs

AMERSFOORT /ABEL IWEMA - Dekker Almere is in de reguliere eindstand in de eredivisie badminton uiteindelijk derde geworden. De laatste competitiewedstrijd tegen koploper Amersfoort werd zaterdagavond met 5-3 verloren.

De stand betekent dat de badmintonners de play offs ingaan met twee wedstrijden tegen het verrassend sterk opererende DKC. Te hopen is dat de ploeg fit aan de start kan verschijnen van dit tweeluik. Zaterdagavond moest coach Erik Staats behoorlijk improviseren. Door de afwezigheid van de zieke Manon Sibbald, de geblesseerden Saber Afif en Thamar Peters werd Sarah Walker ingevlogen. De Engelse moest echter in haar partij tegen Kirsten van der Valk opgeven wegens ziekte.
De punten voor Dekker kwamen van de ook niet fitte Stephan Branderhorst, de sterke Cheryl Seinen en het duo Khodabux en Sie.

,,Met name de overwinning van Dave en Yvonne op het sterke Amersfoortse duo doet mij deugd. De afwezigheid van de zieken zie ik als een voldongen feit”, vertelt coach Erik Staats. De play off wedstrijd tegen DKC ziet hij met vertrouwen tegemoet.

,,We hebben een breed en sterk team. DKC heeft de laatste wedstrijden goed gespeeld maar we gaan er vol in”, aldus Staats. De exacte data van de play offs zijn nog niet bekend.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen DKC in play offs ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)