Badminton Vereniging Almere

Ook J7 en J11 kampioen, van harte gefeliciteerd!

Nu de reguliere jeugdcompetitie achter de rug is kunnen we zeggen dat ook de BVA J7 en J11 overtuigend kampioen geworden zijn. Samen met de J1 en de J10 zijn dit jaar vier van de veertien BVA teams ruim bovenaan geëindigd. Ook vanaf deze plaats beide kampioenen alvast gefeliciteerd met deze mooie prestaties!

De J7

Na vorig jaar al kampioen geworden te zijn in de klasse U13 nylon, deden Lily, Liviëna, Edith, Bas en Davy het dit seizoen nog eens dunnetjes over. Ditmaal aangevuld met Milan en wel in de klasse U15 veren werden ze ook nu weer overtuigend kampioen. In 10 wedstrijden werden slechts 12 partijen verloren en werd maar één keer een gelijkspel toegestaan. Aan het eind van de rit bleek ook ditmaal het gat met de nummer twee, Amsterdam J1, weer groot. Met een totaal van 68 en tien punten voorsprong laat dit team zien dat ze volgend jaar toe zijn aan een nieuwe uitdaging!

Wist vorig jaar de trouwe aanhang van dit team zich nog met afstand tot meest luidruchtige fanschare uit te roepen, dit jaar bleek de gewenning er toch wel een beetje ingeslopen. Dit kan nog goed gemaakt worden tijdens de regiokampioenschappen over twee weken in onze eigen hal.

De J11

Als bij de J7 het woord overtuigend op zijn plaats was is het moeilijk om de juiste woorden te kiezen voor de J11. Dina, Fabiënne, Lisanna, Ruben en Fabian eindigden met liefst 17 punten voorsprong op de nummer twee. Daarbij werden maar zes partijen verloren. Met twee keer 6-2, twee keer 7-1 en 8 keer 8-0 is oppermachtig misschien beter op zijn plaats. Dubbel feest dus in de familie Joorse met twee kampioenen dit jaar in huis. Ook dit team kan zich gaan opmaken met de andere twee BVA teams voor de regiokampioenschappen.

Binnenkort kijken we ook nog terug op de prestaties van de overige teams. Met nog vier teams op de tweede plaats, drie maal derde, één keer vierde, één keer vijfde en één keer zesde kunnen we nu al concluderen dat het een goed seizoen is geweest voor onze jeugd. Dit mooie seizoen zal opgevrolijkt worden met een fotogalerij die eer doet aan alle teams. Nog eventjes geduld, we proberen iedereen aan bod te laten komen.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Liviëna op 30-01-2013 om 17:38 uur

    Eddy, hartelijk bedankt voor dit leuke stukje! Maar wij hebben nog 1 grote wens voor het nieuwe seizoen: Haal ons a.u.b niet uit elkaar!! :P Onze motto is: één voor allen, allen voor één!

  2. Jolanda op 30-01-2013 om 20:08 uur

    Gefeliciteerd team J7 en J11! Super gedaan!
    Het lijkt mij een goed idee om jullie team bij elkaar te houden Liviëna; als je het naar je zin hebt met elkaar, dan is de prestatie daar ook naar! Ik denk dat Eddy je smeekbede niet kan weerstaan....... ;)

Reageer op dit bericht (“Ook J7 en J11 kampioen, van harte gefeliciteerd! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)