Badminton Vereniging Almere

Play-off, Dekker Almere tegen DKC

Dekker Almere speelt op donderdagavond 24 januari 2013 om 19.30 uur in Sportcomplex Carl Dekker de eerste play-offwedstrijd van de Carlton Eredivisie tegen het Haagse DKC. De tweede play-offwedstrijd wordt gespeeld op zondag 27 januari 2013 om 14.00 uur in Den Haag in sporthal 't Zandje.

Carlton

DKC is tweede geworden in de reguliere competitie met 96 punten uit 18 wedstrijden en Dekker Almere bezet de derde plaats met 92 punten, eveneens uit 18 wedstrijden. Dat betekent dat DKC het recht heeft om de laatste wedstrijd thuis te spelen en Dekker Almere dus de eerste wedstrijd in de halve finale van de play-offs thuis speelt.

Dit bestand bestaat niet

De andere halve finale wedstrijd gaat tussen BC Amersfoort en Van Zundert Velo. Van Zundert Velo is vierde geworden en speelt de eerste wedstrijd thuis en de tweede wedstrijd wordt gespeeld bij BC Amersfoort, de koploper van de reguliere competitie in de Carlton Eredivisie.

De spelers en de begeleiding van Dekker Almere roepen de leden op om toch vooral de thuiswedstrijd op donderdag 24 januari te bezoeken en voor de broodnodige support te zorgen, want een halve finalewedstrijd is per definitie geen eenvoudige wedstrijd.
Dekker Almere kan niet zonder uw steun!

Ook voor de uitwedstrijd op zondag 27 januari 2013 roepen we de supporters op om ons vlaggenschip Dekker Almere te ondersteunen. Het bestuur is voornemens om met een groep supporters af te reizen naar Den Haag om Dekker Almere aan te moedigen. En aangezien het pittige partijen zullen zijn, kunnen de spelers van Dekker Almere wel een duwtje in de rug gebruiken.

Een ieder die van de bus gebruik wil maken, verzoeken wij onderstaand formulier in te vullen.

De rangorde in de toewijzing van de plaatsen in de bus is als volgt

Voor de vrijwilligers van de vereniging (en de stichtingen) en voor de jeugdleden is het busvervoer gratis! De seniorleden dragen € 5,-- bij in de vervoerskosten. Voor niet-leden is de bijdrage € 10,--.

De bus vertrekt om 12.00 uur vanaf Sportcomplex Carl Dekker en de rit naar Den Haag duurt ongeveer anderhalf uur.

Eventueel nader gewenste informatie bij de teammanager van Dekker Almere, Emmy Vlaar, telefoon 06-52650068 of e-mail emmy.vlaar@bvalmere.nl

Aanmeldingsformulier bus 27 januari

Carlton

Reageer op dit bericht (“Play-off, Dekker Almere tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)