Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 26 januari GEEN kleurtraining na 12:00 uur

Zaterdag 26 januari komen de kleurtrainingen vanaf 12:00 te vervallen. Deze middag is de zaal gereserveerd voor een bijscholingscursus voor trainers uit heel Nederland. Zie ook een eerder bericht hierover op de site. Voor deze groepen wordt nog naar een alternatieve training of toernooivorm gezocht op een later moment dit seizoen. Jullie krijgen daarvan tijdig bericht.

Voor de groepen Wit en Geel die op zaterdag tussen 09:00 uur en 12:00 uur trainen geldt dat de training op 26 januari gewoon doorgang kan vinden. Zie ook de mededeling hierover op het bord in de hal. De groepen Groen, Blauw, Rood en Paars kunnen deze zaterdagmiddag misschien wat aan hun huiswerk doen ;-) om dan zondag mee te gaan naar Den Haag voor de 2e playoff wedstrijd van Dekker Almere tegen DKC.

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 26 januari GEEN kleurtraining na 12:00 uur ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)