Badminton Vereniging Almere

Zaterdagavond Carlton Almere-2 tegen Van Zundert Velo-3

Zaterdag 26 januari 2013 speelt Carlton Almere-2 thuis in Sportcomplex Carl Dekker tegen Van Zundert Velo-3. Carlton Almere-2 staat op de eerste plaats in de eerste divisie afdeling 1 en heeft tien punten voorsprong op de concurrent voor het kampioenschap, Roosterse BC-2. Wel is het zo dat Carlton Almere-2 nog één wedstrijd voor de boeg heeft en Roosterse BC-2 nog twee wedstrijden.

Carlton

Carlton Almere-2 heeft 107 punten uit 17 wedstrijden en Roosterse BC-2 heeft 97 punten uit 16 wedstrijden. Roosterse moet nog twee wedstrijden spelen, te weten tegen hekkensluiter Elo United en tegen BC Smashing dat 80 punten heeft uit 17 wedstrijden en het hoogst geklasseerde standaardteam is in de eerste divisie afdeling 1 en mag hopen op promotie naar de Carlton eredivisie. Niet-standaardteams, zoals Carlton Almere-2 kunnen niet promoveren naar de Carlton eredivisie.

Als Carlton Almere-2 er in zou slagen met 7-1 of meer te winnen van Van Zundert Velo, dan is het kampioenschap zonder meer binnen. Bij iedere andere uitslag is het afwachten wat Roosterse doet tegen Smashing uit Wijchen.

De spelers van Carlton Almere-2 kunnen uw aanmoedigingen heel goed gebruiken en zien u graag zaterdagavond 26 januari 2013 om 19.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker verschijnen. Mocht Carlton Almere-2 het kampioenschap binnenhalen dat zou dit historisch zijn, want Carlton Almere-3 is al kampioen in de eerste divisie afdeling 2.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Gijs Berkelmans op 23-01-2013 om 00:08 uur

    6-2 is genoeg om kampioen te worden vanwege een gelijk onderling resultaat met Roosterse BC-2 en een beter gamesaldo onderling in ons voordeel.

Reageer op dit bericht (“Zaterdagavond Carlton Almere-2 tegen Van Zundert Velo-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)