Badminton Vereniging Almere

Anna Visser traint deze weken in Blauw!

In de serie ziekenhuisverhalen die de laatste tijd op de site verschijnt is het nu de beurt aan Anna Visser. Anna is één van onze meest goedlachse speelsters en een steunpilaar voor de J5. Zij traint dit seizoen in de kleur groen maar heeft helaas een blauwtje gelopen.

Anna is onlangs door haar voet gegaan tijdens de gymlessen op school en daarom moet ze een tijdje met haar voet in het gips. Optimistisch als Anna is heeft ze er een positieve draai aan gegeven en traint ze de komende weken alvast in blauw. Zodat ze alvast kan wennen aan het volgend seizoen hopelijk trainen in de kleur blauw. Vanaf deze plek wensen we Anna een voorspoedig herstel toe en we hopen haar gauw weer te zien tijdens de trainingen

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jolanda op 11-03-2013 om 12:20 uur

    He jakkes Anna!!!
    Heel veel beterschap met je voet meisje!

    Groetjes van Marjon, Rianne en Jolanda.

Reageer op dit bericht (“Anna Visser traint deze weken in Blauw! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)