Badminton Vereniging Almere

Goed bezet Carlton GT1 Master 4 6 toernooi Almere 2013

In het weekend van 6 en 7 april 2013 vinden wederom de Cartlon GT1 Master 4 6 toernooi Almere plaats. Met in totaal een kleine 200 deelnemers is er in elke categorie een uitdagend spelersveld. Het Cartlon GT1 Master is het tweede toernooi van het Carlton Master Circuit 2013 welk in totaal bestaat uit zes toernooien. De categorie 4 & 6 toernooi maken onderdeel uit van het RTC circuit.

Na de winst bij Cartlon GT1 AA Drink in Amersfoort gaat Nick Fransman (BC Amersfoort) nu op jacht naar zijn tweede titel in het Carlton Master Circuit. Op weg naar de finale zal hij moeten beginnen tegen de Almeerder Dennis Steenland. In de halve finale wacht mogelijk de altijd strijdbare Dennis van Daalen de Jel (DKC) en als de plaatsing uitkomt wacht in de finale de Belg Birger Abts.

Bij de vrouwen vinden we eveneens de winnaar van het Cartlon GT1 AA Drink Amersfoort; Akvile Stapusaityte (Duinwijck). Als de voortekenen juist zijn zal de finale een herhaling zijn en gaat Lisa Malaihollo (Van Zundert Velo) voor een revanche.

Dit bestand bestaat niet

Bij het mannen dubbel zijn de Almeerders Saber Afif en Dave Khodabux als eerste geplaats. Het is een uitdagend speelveld. De ongeplaatste maar winnaars van het eerste master toernooi Jelle Kelderhuis (Duinwijck) en Jerry Natenstedt (Duinwijck) zullen er alles aan doen het huzarenstukje te herhalen. Hiervoor zullen ze in de halve finale moeten afrekenen met de als tweede geplaatste koppel Hans van Os (BV Slotermeer) en Ralph Starren (BV Slotermeer).

In het vrouwen dubbel zijn het ijzersterke koppel Akvile Stapusaityte (Duinwijck) en Maart Verheul (BC Amersfoort) als eerste geplaatst. Het is inmiddels drie jaar geleden dat het als tweede geplaatste koppel Lisa Malaihollo (Van Zundert Velo) en Yvonne Sie (BV Almere) wonnen tijdens het toen nog Satellite Almere. Na twee verloren finales gaan er ze alles aan doen om nu weer als winnaar van de baan af te stappen.

In het gemengd dubbel is het verrassende koppel Dave Khodabux (BV Almere) en de van een blessure terugkomende Josephine Wentholt (Duinwijck) als eerste geplaatst. Het als tweede geplaatste koppel Robin Tabelin (BC Amersfoort) en Myke Halkema (Van Zundert Velo) wacht mogelijk in de halve finale de winnaars van Amersfoort; Michiel Kruijt / Daisy Bommeleyn (The Flying Shuttle Barendrecht).

Het totale prijzengeld voor het Carlton GT1 Master Almere 2013 bedraagt deze editie € 2000.

Het Master Circuit 2013 bestaat uit de volgende zes toernooien:

Organiserende vereniging Plaats Datum Informatie
BC Amersfoort Amersfoort Gespeeld Winnaars
BV Almere Almere 6-7 apr Toernooi-info
Conquesto Zoetermeer 27-28 apr Toernooi-info
SV Meteoor Veendam 11-12 mei Toernooi-info
BC Victoria Hoensbroek 8-9 juni Toernooi-info volgt
BC Drachten Gorredijk 24-25 aug Toernooi-info

Gelijktijdig met het Master toernooi zal er ook in de categorie 4 & 6 worden gespeeld. In deze categorieën doen ongeveer 100 deelnemers mee.

Het toernooi zal worden gehouden in Sportcomplex Carl Dekker, Bongerdstraat 6 Almere.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Goed bezet Carlton GT1 Master 4 6 toernooi Almere 2013 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)