Badminton Vereniging Almere

Senioren trainingen groep 1 t/m 4 vanaf 6 mei

In de week van 22 april zouden de laatste trainingen voor de senioren groep 1 t/m 4 van het seizoen zijn. Hierna zou er tot het einde van het seizoen vrij gespeeld kunnen worden. Na overleg is er besloten dat er vanaf maandag 6 mei t/m dinsdag 11 juni toch training zal worden gegeven.

Vanaf maandag 6 mei gaan de trainingen voor groep 4 gewoon door waarbij wel de voorwaarde wordt gesteld dat er minimaal 4 spelers aanwezig moeten zijn bij de training. Bij minder zal de training die avond niet doorgaan. De training is van 20.00-21.30 uur en Emmy Vlaar zal de trainster zijn.

Vanaf dinsdag 7 mei zal er training worden gegeven voor iedereen van competitiegroep 1 t/m 3 (het is dus één trainingsgroep!). De trainingstijden zijn van 19.30-21.00 uur en Emmy Vlaar zal de trainster zijn. Elke training zal een zelfde opbouw hebben; ca 45 minuten trainen en daarna ca 45 minuten partijen spelen. Na 21.00 uur kan er natuurlijk nog door worden gespeeld. Bij grote drukte gaat de training voor vrijspelen en bovendien geldt VOL = VOL!

Bovengenoemde trainingen zijn voor iedereen gratis!

Voor de volledigheid; op maandag 29 april is er geen training en op dinsdag 30 april is de hal gesloten!

Op de donderdag blijft het uiteraard mogelijk vrij te spelen. Neem wel je eigen shuttles mee!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Aisha Krak op 09-04-2013 om 11:56 uur

    Mooi initiatief, fijn dat Emmy dat wil doen!

  2. Cindy op 22-04-2013 om 22:05 uur

    Precies wat ik wilde schrijven, Aisha!
    Heel blij met deze blijvende training!! :)

Reageer op dit bericht (“Senioren trainingen groep 1 t/m 4 vanaf 6 mei ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)