Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere verliest van BC Amersfoort

Zaterdag 15 juni 2013 was de finaledag van de Carlton GT Cup. In de mooi opgebouwde hal in Alphen aan den Rijn. Om 9.00 uur in de vroege ochtend, verzamelden de laatste acht teams zich voor de strijd om de beker te winnen..

Dit bestand bestaat niet

Dekker Almere moest het in de kwartfinale onmiddellijk opnemen tegen de Landskampioen en bekerwinnaarfavoriet Amersfoort.

De wedstrijd begon met de mannendubbel van Dave Khodabux en Stephan Branderhorst tegen Robin Tabeling en Jelle . Na drie spannende sets werd het 1-0 voor Amersfoort.

In de vrouwendubbel speelden Yvonne Sie en Cheryl Seinen tegen Maartje Verheul en Eefje Muskens. De Almeerse dames deden hun best en maakten goede rallies, maar de ervaring van het Amersfoordse duo gaf de doorslag en het werd 2-0 voor Amersfoort.

In de mannenenkel kwam Saber Afif uit tegen Nick Fransman. Saber probeerde Nick onder druk te zetten, maar maakte teveel fouten. Saber miste nog de vastheid van zijn slagen gevolg van zijn langdurige blessure, maar Saber liet zien dat hij op de goede weg terug is. Nick maakte er goed gebruik van en bracht de wedstrijd op 3-0 voor BC Amersfoort.

Carlton

Na een lang seizoen kunnen we zeggen dat Dekker Almere goede resultaten geeft geboekt en het nu echt tijd is voor de welverdiende vakantie. En met de versterking van enkele nieuwe spelers kijken we naar uit naar het volgend seizoen, 2013/2014!

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere verliest van BC Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)