Badminton Vereniging Almere

Bulgarian Eurasia Open 2013

Update van 1e dag van de kwalificatie

Enkelspel:
Op de 1e dag van de kwalificatierondes van de Bulgarian Eurasia Open 2013 zijn Alex Vlaar en Ruben Jille uitgeschakeld in het enkelspel.
Alex won in de 1e ronde van de Fransman Geuguin en verloor in de 2e ronden nipt van de Bulgaar Shiskov. Ruben had het nog moeilijker. Hij won de 1e ronde van de Rus Kulaga en verloor in de 2e ronde van de Europees junioren kampioen, de Duitser Fabian Roth. Zo waar geen schande.

Gemengddubbel:
Cheryl Seinen en Alex Vlaar moesten in hun gelegenheids gemengddubbel ook kwalificatie spelen. De eerste ronde was tegen een Turken Acvi en Unlu, welke met speels gemak opzij werd gezet. Daarna moest er nog een ronde gespeeld worden tegen de Fransen Geuguin en Delrue, die toch verrassend de sterke Russen Kulaga en Dergunova in 2 games hadden verslagen. Maar ook de Fransen hadden niks in te brengen tegen Cheryl en Alex. In 2 games was het hoofdtoernooi een feit.

Morgen, dinsdag 20 augustus 2013 begint het hoofdtoernooi en is te volgen via de link:

Bulgarian Open op Toernooi.nl

Reageer op dit bericht (“Bulgarian Eurasia Open 2013 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)