Badminton Vereniging Almere

BV Almeerders in Bulgarije

Sofia, 14 augustus 2013. Al enige weken geleden zijn de BV Almere spelers Alex Vlaar en Cheryl Seinen neergestreken in de hoofdstad van Bulgarije, Sofia. Meetrainen met de Bulgaarse Nationale Senioren- en Juniorenselectie en andere buitenlandse spelers. Bedoeling was een overbrugging van de zomerperiode en voorbereiding van de Bulgarian Junior en de Bulgarian Open.

Vorige week hebben Ruben Jille en Alida Chen zich bij Alex en Cheryl gevoegd. Onder begeleiding van Emmy en Chris Vlaar en met ondersteuning van Badminton Performance waren de mogelijkheden tot extra training en sparring nagenoeg onbeperkt.

Vrijdag 16 augustus 2013 start het eerste Juniorentoernooi van het Europese circuit, zijnde de Bulgarian Junior International 2013 te Pazardzhik, Bulgarije. Het toernooi duurt drie dagen tot en met zondag en is te volgen via
http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=0833186E-4D29-4673-AF75-9586B57A9561

Petya Nedelcheva en Alex Vlaar

De Bulgaren hebben bedacht dat het wellicht interessant zou zijn om hun internationale seniorentoernooi direct te laten volgen, na de Bulgarian Junior. Direct na de finales op zondag van de Bulgarian Junior begint op de maandag 19 augustus 2013 het kwalificatie toernooi van de Bulgarian Eurasia Open 2013. Alex, Ruben, Cheryl en Alida spelen ook dit toernooi. Voor dit toernooi komen nog twee Nederlandse spelers over, zijnde Soraya de Visch Eijbergen en Gayle Mahulette. De loting van dit toernooi is al gedaan, maar staat nog niet vermeld op toernooi.nl. Via de site van Badminton Europe kan de loting wel te zien zijn
http://www.badmintoneurope.com/Cms/

Na de Bulgaarse toernooien reizen de spelers terug naar Nederland. Alex en Cheryl zullen aansluitend ook deelnemen aan de Masters Gorredijk.

Reageer op dit bericht (“BV Almeerders in Bulgarije ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)