Badminton Vereniging Almere

BVA teambuilding dag jeugd: het begin van een nieuwe traditie?

Het nieuwe badmintonseizoen staat weer op het punt van beginnen. Komende week al beginnen de eerste trainingen, en daarmee ook de kleurtrainingen voor alle jeugdspelers. Voor een groot aantal spelers komt daar nog eens bij dat in de loop van september ook de competitie weer gaat beginnen. Als jeugdcommissie willen we dit jaar de start van het competitieseizoen voor de jeugd opluisteren met een heuse teambuilding dag op zondag 25 augustus. Je kan overigens ook meedoen als je geen competitie speelt, dan zorgen wij dat je in een team wordt ingedeeld!

Het wordt de eerste keer dat we als jeugdcommissie een dergelijk evenement organiseren en we gaan er alles aan doen om deze dag tot een succes te maken. Daar hebben we wel jullie aanwezigheid voor nodig! Alleen dan kan het een geslaagde dag worden en kunnen we dit beschouwen als de start van een nieuwe BVA jeugdtraditie.

Van de jeugd competitiespelers verwachten we gewoon dat ze er allemaal bij zijn, maar ook als je dit seizoen geen competitie speelt kan je meedoen met deze leuke dag. Wij zorgen dan voor een plekje in een leuk team . We horen graag van je of je komt en helemaal als je als competitiespeler echt niet aanwezig kunt zijn. Neem ook contact op met je teamgenoten en maak je trainingsmaatjes enthousiast om zich op te geven.

De dag zelf zal een mix zijn van activiteiten in en rond de hal, gericht op een stukje fysiek en een stukje teambuilding. Samen met en tegen de overige teams wordt het vast een bijzonder leuke dag. We verwachten je op zondag 25 augustus vanaf 09:30 uur bij de BVA hal. Neem kleding mee die vies mag worden en zorg voor zowel zaal- als buitenschoenen. Je racket mag je voor deze ene keer thuislaten ;-)

Voor tussen de middag zal je een lunchpakket mee moeten nemen en wat te drinken kan ook geen kwaad, alhoewel je genoeg met water in aanraking zult komen. We verwachten klaar te zijn met deze dag ergens tussen drie en vier uur ‘s middags. Als één of beide van je ouders/verzorgers ons wil helpen bij de activiteiten, geef het dan graag door aan iemand van de jeugdcommissie.

Stuur je aan- of afmelding naar eddy.odijk@bvalmere.nl !

Graag tot ziens op zondag 25 augustus!

Reageer op dit bericht (“BVA teambuilding dag jeugd: het begin van een nieuwe traditie? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)