Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 speelt gelijk tegen Van Zijderveld

Op Zaterdag 21 september 2013 begon voor Carlton Almere-2 de 3e competitie wedstrijd. Na 1x een nederlaag en 1x de winst speelde Almere 2 dit weekend gelijk bij Van Zijderveld.

Carlton

De herendubbel werd gespeeld door Dennis en Ghislain die inmiddels al aardig op elkaar ingespeeld zijn en werd in 2 sets gewonnen. De damesdubbel werd gespeeld door Deborah en Michelle de dames speelde een goede wedstrijd maar verloren helaas na een spannende laatste game met 23-21.

De heren waren al eerder klaar dus begonnen we met de heren enkels. De nog niet helemaal fitte Andre mocht het opnemen tegen Arjen dit werd een zware opgaven en ging helaas verloren aan Zijderveld.

Dennis speelde de 2e singel die toch tot het uiterste moest gaan om de 3e set binnen te halen. Met een tussenstand van 2-2 konden we beginnen aan de dames enkels. De eerste singel werd gespeeld door Yvonne die netjes in 2 sets won. Deborah verloor helaas haar eerste singel van het seizoen.

Met de tussenstand 3-3 werd er begonnen aan de mixen, Omdat Andre niet verder kon speelde Dennis en Yvonne de eerste mix. Zij wisten helaas deze wedstrijd niet te winnen. Michelle en Ghislain speelde de 2e mix en wonnen hun eerste gemengd dubbel van het seizoen waardoor de eindstand op 4-4 stond.

Volgende week zondag staat TFS 57 op het schema en dit gaat nog een zware opgave worden.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 speelt gelijk tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)