Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-3 gelijk tegen Schijndel-1

Zondag 15 september moest team 3 uit tegen BC Schijndel. Het was best een lange rit. We reden met twee auto’s. Eenmaal daar aangekomen gaven we de tegenstanders een hand en zijn we gaan inlopen. Jammer genoeg was ons team niet compleet. Ruben Wijnands was niet aanwezig omdat hij een toernooi speelde in Litouwen. Joris van Soerland was niet aanwezig vanwege een blessure. Gelukkig wilde Thomas Sibbald bij ons invallen.

Carlton

We begonnen met de dubbels. De herendubbel speelden Gijs Berkelmans en Thomas Sibbald tegen Marcelino Gunawan en Andy Statham. Dit was een zeer spannende wedstrijd. Jammer genoeg verloren Thomas en Gijs de derde set net aan met 20-22. De damesdubbel speelde Georgy van Soerland en Gita Djajawasito tegen Gayle Lioyd en Mirte van Lieshout. Deze dubbel was niet al te moeilijke en Georgy en Gita wonnen deze dubbel met 21-6 21-9.

Na de dubbels werden de dames singles gespeeld. Ik speelde de eerste dames single tegen Mirte van Lieshout. Ik zat lekker in mijn spel en won dan ook vrij gemakkelijk met 21-16 21-9. Gita speelde de tweede dames single tegen Gayle Lioyd. Gita won ook vrij gemakkelijk met 21-6 21-8.

Na de damessingles begonnen de heren singles. Gijs speelde eerste heer tegen Marcelino Gunawan. Gijs speelde de eerste set super goed. Jammer genoeg verloor hij deze set nipt. De tweede set liep minder goed. Hij stond 0-11 achter maar wist dit bij te trekken tot 11-11. Uiteindelijk verloor Gijs ook deze set. Thomas speelde de tweede single tegen Stuart Burnett. Thomas wist heel goed de eerste set te winnen met 21-16. De tweede set verloor hij met 15-21 en de derde met 9-21 maar Thomas heeft zeker een goede single neergezet.

Toen begonnen de mixen. Georgy speelde met Gijs tegen Andy Statham en Gayle Lioyd. Deze mix werd vrij makkelijk gewonnen in twee sets met 21-6 21-4. Als tweede mix speelde ik samen met Thomas tegen Stuart Burnett en Mirte van Lieshout. De mix verliep wel goed, maar was net niet goed genoeg om een setje of de wedstrijd te winnen. We verloren deze wedstrijd met 19-21 18-21. De eindstand werd dus 4-4.

Thomas bedankt voor het invallen!

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-3 gelijk tegen Schijndel-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)