Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-3 uit tegen Victoria 2

Afgelopen zondag mocht team 3 reizen naar het verre Hoensbroek voor het vierde competitieweekend. Helaas nog steeds zonder onze geblesseerde teamcaptain Joris, die ook al de uitwedstrijd in Schijndel moest missen (toeval? Haha!) We kwamen ruim op tijd aan, dus was er nog tijd om even wat te drinken en spraken af dat we bij winst naar de McDonald zouden gaan. Een betere motivatie is er toch niet?

Om 12 uur gingen onze dubbels van start.
Gijs en Ruben namen het op tegen Martin Rugters en Lars Sijben. Helaas verloren onze heren deze partij in 3 games. Gita en Georgy wonnen in 2 games van Denise Halle en Birthe van de Berg.
Tamara speelde de eerste damesenkel tegen Denise Hall en won knap in 2 games.
Gita mocht haar trukendoos weer openen in de tweede damesenkel tegen Birthe en won eenvoudig in 2 games. We stonden nu 3-1 voor.

De eerste herenenkel ging tussen Gijs en Lars. Gijs maakt de laatste singelpartijen er een gewoonte van om voor te staan met 20-17 en dan toch verliezen in de verlenging. Daar is dit weekend een einde aan gekomen. Hij won zijn wedstrijd in 2 games.
Voor de tweede herenenkel trof Ruben Martijn aan de andere kant van het net. In de eerste game kwam Ruben nog niet in zijn spel en verloor deze met 21-14. Gelukkig herstelde Ruben zich goed en knokte terug om uiteindelijk in 3 games te winnen. Ook de beide mixen werden winnend afgesloten door Almere. Eindstand 7-1, we mochten naar de Mac!

John, bedankt voor de support, het rijden en het nemen van de foto. Op naar het volgend weekend.

Carlton

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 01-10-2013 om 08:53 uur

    Prima verslag! Meer van deze verslagen.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-3 uit tegen Victoria 2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)