Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen Slotermeer en Roosterse

Het komend weekend van 21 en 22 september 2013 is er in de Carlton Eredivisie sprake van een zogenoemd dubbelweekend. Dat houdt in dat alle eredivisieverenigingen twee wedstrijden spelen. Voor Dekker Almere betekent dit dat er zaterdagavond 21 september 2013 een uitwedstrijd op het programma staat tegen het Amsterdamse Slotermeer en dat er op zondagmiddag opnieuw een uitwedstrijd volgt tegen het Limburgse Roosterse.

Carlton

Van beide teams mag worden verwacht dat ze Dekker Almere meer tegenstand bieden dan TFS Barendrecht, het team waar Dekker Almere in de eerste wedstrijd met 8-0 van won.

Carlton

Dit bestand bestaat niet

Slotermeer heeft zich fors versterkt met het aantrekken van Leon Nottelman en van De Nottel weten we dat hij in alle disciplines prima uit de voeten kan. En Slotermeer heeft in de eerste wedstrijd een visitekaartje afgegeven door uit met 6-2 te winnen van Van Zijderveld.

Roosterse moet het dit seizoen doen zonder Leon Nottelman en dat is een gevoelige aderlating voor Roosterse, dat overigens desondanks de eerste wedstrijd in deze competitie met 5-3 won van Victoria uit Hoensbroek.

Het volledige programma in de Carlton Eredivisie is als volgt, waarbij de wedstrijd DKC en Amersfoort, de beide finalisten om de landstitel van het vorig seizoen, in het oog springt.

Geen bestandsnaam opgegeven

Wij wensen Dekker Almere veel succes toe in de beide uitwedstrijden.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. BV Slotermeer op 19-09-2013 om 11:37 uur

    In tegenstelling tot eerdere berichten is de aanvangstijd van de wedstrijd Slotermeer – Almere, aanstaande zaterdag in de Ookmeerhal, niet 19.00 uur maar 19.30 uur. Door een dubbele boeking van de verhuurder is er helaas iets mis gegaan. Sorry voor het ongemak!

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen Slotermeer en Roosterse ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)