Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere gelijk tegen concurrent

WATERINGEN/ABEL IWEMA - Door een 4-4 gelijkspel tegen Van Zundert VELO heeft Dekker Almere de koppositie verspeeld in de eredivisie. Toch was coach Erik Staats een tevreden man.

,,We konden niet op volle sterkte spelen maar zijn nog steeds ongeslagen in deze competitie. Dat kunnen in de top vijf de andere teams niet zeggen”, vond Staats. Dekker Almere miste behalve Justin Teeuwen gisteravond ook de geblesseerde Manon Sibbald en Fontaine Chapman.

,,We geven de overwinning toch ook een beetje weg. In de herendubbel nemen Dave Khodabux en Alex Vlaar twee keer een voorsprong maar moeten toch de wedstrijd in twee sets weggeven”, gaf Staats aan waar de winst had kunnen liggen. Gelukkig namen andere spelers het voortouw. Stephan Branderhorst en het gemengd dubbel van Yvonne Sie en Saber Afif pakten goede punten en zorgden voor een gelijkspel.

,,We zitten op schema. We treffen volgende week DKC de koploper en kunnen dan weer herstellen”, keek Erik Staats vooruit.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere gelijk tegen concurrent ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)