Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Van Zundert Velo

De wedstrijd van de week. Van Zundert Velo tegen Dekker Almere wordt gespeeld in Wateringen op zaterdag 26 oktober 2013 om 19.00 uur. Samen met BC Amersfoort zijn beide teams koploper in de Carlton Eredivisie met 35 punten uit zes wedstrijden.

Samenwerking

Veel vaderlandse toppers spelen in het buitenland, maar de spanning in de Carlton Eredivisie lijkt er niet minder om, nu maar liefst drie teams gezamenlijk aan de leiding gaan en DKC daar met 33 punten vlak achter staat op de ranglijst. Je zou bijna de vergelijking trekken met de eredivisie voetbal, maar dat moeten we alleen nog qua budgetten en spelersvergoedingen de komma enige plaatsen naar rechts verschuiven.

Amersfoort ontvangt Duinwijck thuis en willen de Haarlemmers nog aanhaken bij de bovenste vier, dan zal er een topprestatie moeten worden geleverd in Amersfoort.

DKC treft TFS Barendrecht thuis en dat zou wel eens kunnen betekenen dat 'de Hagenezen' zich nadrukkelijk melden voor de eerste plek in de Carlton Eredivisie.

Van Zijderveld krijgt Roosterse op bezoek en de Amstelveners zullen de handen vol hebben aan de Limburgers.

Victoria ontvangt Slotermeer en Victoria zal met een goed resultaat afstand kunnen nemen van Slotermeer. Wellicht houden Victoria en Roosterse elkaar nauwgezet in de gaten om te bepalen welke van de twee clubs 'in Limburg aan de leiding gaat'.

Kortom weer een leuke zevende speelronde in de Carlton Eredivisie.

Het bestuur wenst de spelers van Dekker Almere en de begeleiders veel succes toe in Wateringen.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)