Badminton Vereniging Almere

Slovenië Junior International de zaterdag

Mirna, 19 oktober 2013. Voor zondag 20 oktober 2013: finale voor Tamara van der Hoeven en Ruben Wijnands in de mix, halve finale herenenkel voor Alex Vlaar en de halve finale herendubbel voor Alex Vlaar en Ruben Wijnands.

In de mix waren zaterdag twee Nederlandse halve finalisten. Imke van der Aar en Alex Vlaar verloren hun mix in de drie games van de Slovenen Ivancic en Cizelj. Tamara van der Hoeven en Ruben Wijnands wonnen in drie games hun halve finale van de sterke Turken Kurt en Yalcinkaya die hartstochtelijk en zeer luid werden aangemoedigd. Zij mogen zondagochtend hun finale spelen tegen de Slovenen.

In de mix waren twee Nederlandse halve finalisten. Imke van der Aar en Alex Vlaar verloren hun mix in de drie games van de Slovenen Ivancic en Cizelj. Tamara van der Hoeven en Ruben Wijnands wonnen in drie games hun halve finale van de sterke Turken Kurt en Yalcinkaya die hartstochtelijk en zeer luid werden aangemoedigd. Zij mogen zondagochtend hun finale spelen tegen de Slovenen.

In de damesingle helaas geen halve finales. Debora Jille, Imke van der Aar en Tamara van der Hoeven werden in de voorrondes uitgeschakeld.

In de damesdubbel werden Tamara van der Hoeven met Imke van der Aar uitgeschakeld in drie games. In een spannende wedstrijd verloren zij net van de Ukrainse dames Lesnaya en Mikhalkova.

In de herendubbel haalde Alex Vlaar en Ruben Wijnands ook een halve finale. Zij versloegen de Turken Bas en Uyhan heel gedecideerd in twee games.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 20-10-2013 om 11:14 uur

    Ruben en Tamara winnen het gemengd dubbel!

  2. Paula op 20-10-2013 om 15:52 uur

    Ruben en Alex hebben ook de dubbel gewonnen!

Reageer op dit bericht (“Slovenië Junior International de zaterdag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)