Badminton Vereniging Almere

Dave Khodabux en Joris van Soerland succesvol in Suriname

Dave Khodabux is er samen met zijn partners Joris van Soerland en Elise Piek in geslaagd om de mannendubbel- en mixdubbel titel van de Surinam International Badminton Tournament 2013 op zijn naam te zetten. In de mannendubbel moesten Dave en Joris het in de finale opnemen tegen de 2e geplaatste Italianen Giovanni Greco en Rosario Maddaloni. Het duo Khodabux en van Soerland is geen moment in gevaar geweest, zij versloegen de Italianen met 21-14 en 21-18.

De finale van de mixdubbel van Dave Khodabux en Elise Piek was een stuk spannender. Onze Nederlanders moesten het opnemen tegen het 1e geplaatste koppel Mitchel Wongsodikromo en Crystal Leefmans uit Suriname. Het werd een kraker van een wedstrijd, die uiteindelijk met 21-17, 18-21 en 21-19 door Elise Piek en Dave Khodabux gewonnen werd.

Reageer op dit bericht (“Dave Khodabux en Joris van Soerland succesvol in Suriname ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)