Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Victoria

Dekker Almere speelt op zaterdag 16 november 2013 uit tegen BC Victoria uit Hoensbroek. Dekker Almere is de koploper in de Carlton Eredivisie met 46 punten uit acht wedstrijden en BC Victoria heeft 32 punten uit eveneens acht wedstrijden.

Dit bestand bestaat niet

Samenwerking

Het is wel zeker dat het een pittige uitwedstrijd gaat worden tegen Victoria en als we naar de andere wedstrijden kijken in de laatste speelronde van de eerste seizoenhelft, dan is het nog maar de vraag of Dekker Almere na dit weekend zich nog steeds de koploper mag noemen in de Carlton Eredivisie.

De wedstrijd van de week is ongetwijfeld de ontmoeting tussen Van Zundert Velo en BC Duinwijck. Van Zundert Velo presenteert in deze ontmoeting de nieuwe aanwinst, de Taiwanese YaYa Chang. Wat het gaat worden zullen we zaterdagavond weten.

Van Zijderveld speelt thuis tegen BC Amersfoort en de verwachting is dat er een ruime overwinning aan gaat komen voor Amersfoort.

Het Amsterdamse Slotermeer zal zondag thuis proberen een goed resultaat neer te zetten en daarmede verder afstand willen nemen van Barendrecht, maar ook van Van Zijderveld.

DKC ontvangt zondag thuis de Roosterse BC en DKC zal er op gebrand zijn om de 7-1 nederlaag tegen Dekker Almere in de vorige speelronde, te doen vergeten.

Kortom weer een heel leuke speelronde.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Victoria ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)