Badminton Vereniging Almere

Kerstklaverjassen op 20 december

We zijn nog aan ’t bijkomen van het BVA Sinterklaassspel en de volgende activiteit staat al weer voor de deur. Op vrijdag 20 december organiseren K&B Entertainment BV voor de zesde keer de BVA Kerstklaverjasavond.

Het format zal hetzelfde zijn als vorig jaar, dus: Plezier staat voorop, daarom zullen we via loting de tafelverdeling bepalen. Dit betekent dat zeer ervaren klaverjassers kunnen loten met en tegen beginners. Vorig jaar was dit geen enkel probleem, dit jaar ook niet, verwachten wij.

Kan je (nog) niet zo goed klaverjassen, of is het een hele tijd geleden dat je gespeeld hebt, geen probleem. Vanaf 19.00 uur houden wij een workshop waarbij we je kennis bijspijkeren/opfrissen. Voor de tweede keer op rij viel een beginnende klaverjasser zelfs in de prijzen (en dit was niet van de drank!).

Zoals intussen wel gewend denkt K&B aan de inwendige mens. Wij verzorgen dus weer wat snacks. De K&B wisselbeker staat weer op het spel. Wij hebben een enorme wisselbeker, en uiteraard krijgt de winnaar van het Kerstklaverjassen deze bokaal in bezit (tot ons volgende evenement).

Nog even wat details:

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. jolanda k op 11-12-2013 om 11:52 uur

    gezellig. Ik kom hoor moet per slot van rekening mijn winnaars titel van vorig jaar verdedigingen

Reageer op dit bericht (“Kerstklaverjassen op 20 december ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)