Badminton Vereniging Almere

Sint op bezoek bij het Pepernoten toernooi

29 november was het zover. Het jaarlijkse pepernoten toernooi van de BV Almere. Zou de goede Sint nog komen dit jaar? Vorig jaar was de Sint zelf meegekomen om de verrichtingen van de BVA jeugd te bezichtigen. Zou de Sint dit jaar weer tijd vrij kunnen maken?

Om vijf uur begon het toernooi en 100 jeugdleden waren klaar om de strijd aan te gaan. Per baan werd er gestreden om een grote chocolade letter.

Sinterklaas was ook weer aanwezig en had vijf pieten meegenomen. Tussen het spelen door konden de kinderen nog op audiëntie komen bij de Sint om even uit te rusten. De Sint en z’n pieten werden door de kinderen geïnstrueerd hoe je moet badmintonnen. Hoe moet je het racket vasthouden? Hoe zit het met die kleuren? Het bleek dat Sinterklaas nog veel te leren had qua badminton. De Sint heeft beloofd dat de pieten gaan oefenen in Spanje.

Na 2 uur spelen waren de winnaars bekend en werden de prijzen uitgereikt door Sinterklaas. Tevens werden de winnaars van de kleurwedstrijd beloond met een prijs verzorgd door Bees-Sport.
Na een druk en gezellig toernooi gingen de spelers en ouders naar huis om hun gewonnen chocolade letter te verorberen.
Tot volgend jaar.

Reageer op dit bericht (“Sint op bezoek bij het Pepernoten toernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)