Badminton Vereniging Almere

Van de Voorzitter

In de Carlton Eredivisie zijn we weer een aantal wedstrijden verder en na twaalf wedstrijden voert Dekker Almere de ranglijst aan met 75 punten. Min of meer op de voet volgt Van Zundert Velo met 71 punten. Het is naar mijn mening een leuke en spannende competitie en de publieke belangstelling blijft bij onze thuiswedstrijden bepaald niet achter.

We zijn als eredivisieverenigingen nog niets verder gekomen achter de BNL-bestuurstafel ten aanzien van dezelfde Carlton Eredivisie en dan met name over de eindafrekeningen. In januari 2014 overleggen we opnieuw met alle verenigingen en BNL tijdens een regulier overleg. Ik hou u op de hoogte.

Het Pepernotentoernooi was vrijdag 29 november 2013 met bijna 100 kinderen weer heel druk bezocht en één groot feest, zeker toen de Zwarte Pieten hun opwachting maakten en Sinterklaas bovendien. Sinterklaas liet ook zijn gezicht nog even zien tijdens het door C&B Entertainment georganiseerde Sinterklaasspel op dezelfde dag en ook dat was weer een waar genoegen. En de Sint weet bijna alles en wat waren de Pieten weer mooi zwart. Het was niet herkenbaar wie er achter de Pieten schuil gingen.

Frank Seignette heeft de afgelopen dagen opnamen gemaakt van deze festiviteiten, maar ook onder meer van de wedstrijd Dekker Almere tegen de Roosterse BC. Dat alles in het kader van een promotiefilmpje dat Frank gaat maken van onze onvolprezen vereniging, waarbij ons clublied VIVA BVA vanzelfsprekend niet zal ontbreken. Frank maakt ook gebruik van een drone, niet om te spioneren, maar om vanuit de lucht een totaalbeeld te maken van onze spelers in de Carltonzaal. Allemaal heel professioneel en we zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat.

Op maandag 9 december 2013 om 19.00 uur hebben we onze najaars-ALV in de bestuurskamer. Op de agenda staat het jaarverslag over het seizoen 2012/2013 met daarin zoals altijd opgenomen de jaarrekening. Altijd interessante kost, en u bent van harte uitgenodigd om de ALV te bezoeken. Aansluitend is het Sinterkersttoernooi van de recreanten, hetgeen inmiddels een jaarlijks terugkerend feestje is.

Op vrijdag 20 december 2013 gaan we weer kerstklaverjassen en de organisatoren zijn vanzelfsprekend C&B Entertainment. Dat wordt vast weer een heel gezellige avond, daar verheug ik mij nu al op.

De tafels en stoelen in de kantine zijn na 20 jaar aan vervanging toe. Dat is duidelijk en zo langzamerhand is het geen gezicht meer en onze vereniging onwaardig. Daar gaan we dus wat aan doen en een aantal kantinecommissieleden is al op onderzoek uitgeweest wat het zou kunnen worden. De offerte is inmiddels binnen en de bestuursleden van de BSAO zullen zich er over buigen. Komende maandag komt de vertegenwoordiger langs om één en ander nader toe te lichten en dan zal er snel een besluit worden genomen. Maar dan duurt het nog wel even voor alles geleverd is. Kan zo maar twee maanden duren. Maar er wordt aan gewerkt.

Ook de tribunes in de Carltonzaal zijn aan een opknapbeurt toe, want die staan er ook al 20 jaar. Tom van Groenigen heeft op zich genomen om deze omvangrijke klus te klaren en inmiddels heeft hij al vier banken afgeleverd! Alle planken geschuurd en gelakt en het frame voorziet hij van een mooie rode kleur. Ze zien er uit als nieuw.

Het zal u ook niet ontgaan zijn dat BeeS een nieuwe winkel heeft in de Carltonzaal. Het ziet er allemaal gelikt en professioneel uit. De winkel zal officieel geopend worden, maar wanneer dat krijgt u allemaal nog te horen.

En dan is het ook bijna echt kerst en staat de jaarwissel voor de deur. Maar wellicht dat ik mij voor die tijd nog even bij u meld.

Reageer op dit bericht (“Van de Voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)