Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 4 januari 2014 Nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 4 januari 2014 houdt de Badminton Vereniging Almere vanaf 16.00 uur haar Nieuwjaarsreceptie 2014 en zoals te doen gebruikelijk in de kantine van Sportcomplex Carl Dekker.

Het wordt trouwens sowieso een drukte van belang in Sportcomplex Carl Dekker, want vanaf 15.00 uur houdt BeeS-Sport een receptie voor genodigden, dit in het kader van de officiële opening van de nieuwe BeeS-winkel.

Vanaf 16.00 uur op deze zaterdag zijn alle leden en sponsors van harte welkom op de Nieuwjaarsreceptie van de vereniging die zoals we gewend zijn weer op en top wordt georganiseerd door Cock van Puffelen en Ronald Blok. Vanzelfsprekend zijn er oliebollen, maar daarnaast ook nog andere hapjes en natuurlijk ook drankjes voor de leden en de sponsors.

Om 19.00 uur wordt de kraker in de Carlton Eredivisie gespeeld, Dekker Almere tegen Van Zundert Velo, respectievelijk de nummers één en twee van de ranglijst en misschien is deze wedstrijd wel een voorproefje van de play-offs, waar beide teams zich al voor hebben geplaatst!

Ook speelt de koploper in de eerste divisie, afdeling 2, Carlton Almere-3 tegen Trilan-1 op deze zaterdagavond.

En voor alle leden en sponsors die zowel de Nieuwjaarsreceptie willen bezoeken als de wedstrijden, wel die leden kunnen gebruik maken van een 'overlevingspakket' om de tijd tussen de Nieuwjaarsreceptie en de wedstrijd te overbruggen. Voor deze leden staan er namelijk onder meer salades met stokbrood klaar!

Zorg dus dat u er bij bent op zaterdag 4 januari 2014, eerst bij de Nieuwjaarsreceptie en vervolgens bij de wedstrijden, waaronder Dekker Almere tegen Van Zundert Velo.

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 4 januari 2014 Nieuwjaarsreceptie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)