Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen DKC

Zondagmiddag 19 januari 2014 om 14.00 uur speelt Dekker Almere de uitwedstrijd tegen het Haagse DKC. Na de oorwassing tegen Van Zundert Velo en daardoor het verlies van de koppositie zijn de Almeerders er ongetwijfeld op gebrand één en ander recht te zetten.

Dit bestand bestaat niet

Samenwerking

Dekker Almere heeft 94 punten uit 16 wedstrijden en staat tweede. DKC heeft 82 punten, eveneens uit 16 wedstrijden, en staat op de vierde plek in de Carlton Eredivisie. Zowel Dekker Almere als DKC hebben zich geplaatst voor de play-offs.

Op zaterdag 18 januari worden er drie wedstrijden gespeeld, te weten Van Zijderveld tegen Duinwijck, Van Zundert Velo tegen Kembit Roosterse en Victoria tegen TFS Barendrecht.
Het zijn in feite drie wedstrijden om des keizers baard, want de uitslagen zullen niet of nauwelijks effect hebben op de posities op de ranglijst.

Zondagmiddag speelt BC Amersfoort uit tegen Slotermeer dat het verrassend goed doet deze competitie. Toch moet de winst worden toebedacht aan Amersfoort, maar je weet het maar nooit. In theorie kan Amersfoort nog worden ingehaald door DKC en dan wordt de laatste speelronde in de reguliere competitie nog erg belangrijk.

Een totaaloverzicht van de standen en de te spelen wedstrijden met dank aan NOS-teletekst

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)