Badminton Vereniging Almere

17e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi

Voor de 17e keer zal dit jaar weer het BV Gaasperdam Jeugdtoernooi worden gehouden. Dit toernooi zal plaatsvinden op zondag 1 juni 2014 in Sporthal Gaasperdam te Amsterdam Zuidoost. Dit toernooi is vooral bedoeld voor de beginnende jeugd. De poules zullen niet alleen ingedeeld worden op leeftijd, maar er zal ook geprobeerd worden om de poules op speelsterkte in te delen. Hierdoor blijft het toernooi voor iedereen leuk en gezellig.

Er kan gespeeld worden in de volgende categorieën: Jongens Enkel (JE), Meisjes Enkel (ME), Jongens Dubbel (JD), Meisjes Dubbel (MD) en Ouder/Kind. Dus ook dit jaar is het mogelijk voor ouders, ooms, tantes, buurvrouwen, buurmannen etc. om aan de zijde van hun kind, neefje, nichtje, buurmeisje of buurjongen te schitteren op onze badmintonbanen. De inschrijfkosten zijn 6,50 euro per speler per onderdeel. Jeugdspelers, spelend in de seniorencompetitie, zijn uitgesloten van deelname (zij kunnen meedoen aan het Invitatietoernooi van BV Gaasperdam, zie toernooi.nl voor meer informatie).

Inschrijven kan via toernooi.nl of door een email te sturen naar jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl. Kijk voor het toernooireglement op toernooi.nl.

Het toernooi lijkt nog ver weg, maar de ervaring leert dat de inschrijvingen hard kunnen gaan. Inschrijven kan tot en met 18 mei 2014.

Reageer op dit bericht (“17e BV Gaasperdam Jeugdtoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)