Badminton Vereniging Almere

Prima prestaties BVA-spelers op Yonex Dutch Junior International

Zondagmiddag 2 maart 2014 in Haarlem streden Nederlandse toptalenten voor de titel in het gemengd dubbel en in het mannendubbel. Alex Vlaar en Cheryl Seinen moesten het in de finale opnemen tegen de Hong Kong Chinezen Chung en Ng. Tot de eerste rust konden Alex en Cheryl goed meekomen. Ze konden echter niet voorkomen dat de Chinezen daarna snel uitliepen en uiteindelijk de 1e game pakten met 21-15. De tweede game liet een beetje hetzelfde spelbeeld zien. De Chinezen waren beter en wonnen uiteindelijk met 21-13.

Alex Vlaar stond in de finale van het mannendubbel samen met Ruben Jille (Amersfoort). Ze speelden tegen de Seidel/Pistorius uit Duitsland. De hele eerste game bleven de Duitsers voor staan en wonnen met 21-15. In de tweede game was de voorsprong er voor Vlaar en Jille. Bij 19-19 haalden de Duitsers Alex en Ruben in en werd het 19-20. Dit game point kon nog weggewerkt worden, maar uiteindelijk pakten de Duitsers de twee opeenvolgende punten waardoor er nipt werd verloren met 20-22.

Tamara van der Hoeven reikte met Imke van der Aar (Duinwijck) tot de halve finale in het damesdubbel en Ruben Wijnands en Nico Hermans (Victoria) sneuvelden op zaterdag in de kwartfinales in het mannendubbel.

Al met al prima prestaties van de BVA-ers op dit heel sterke jeugdtoernooi!

Reageer op dit bericht (“Prima prestaties BVA-spelers op Yonex Dutch Junior International ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)