Badminton Vereniging Almere

Geen jeugdtraining op Koningsdag!

Voor heel Nederland is het na heel veel jaren Koninginnedag gevierd te hebben wennen aan Koningsdag. Zo ook voor ons bij de BVA. Vandaar ook dat zaterdag 26 april per abuis in eerdere overzichten is gekenmerkt als reguliere zaterdagtraining. Maar dan viert Nederland Koningsdag en daarom komen alle trainingen op deze feestdag te vervallen.

Zaterdag 26 april is er dus geen training. Behalve dat we in die periode Koningsdag vieren hebben we vanaf eind april ook te maken met de meivakantie. In Almere is die meivakantie over liefst drie weken verspreid, afhankelijk van de school waar je op zit. Eén week hebben alle scholen gezamenlijk vakantie en die valt van in de week van 28 april tot en met 4 mei. Dan zijn er ook geen doordeweekse kleurtrainingen. Wel is er zoals altijd dan de mogelijkheid tot vrijspelen op woensdag 30 april van 17:00 tot 19:00 uur. Op zaterdag 3 mei gaat de kleurtraining wel gewoon door.

Je kan al deze informatie ook hier terugvinden. En om je een beetje te helpen met wanneer getraind kan worden in de meivakantie kort nog dit overzicht:

Zaterdag 19 april Training
Di/wo/do 22/23/24 april Training
Zaterdag 26 april Koningsdag, geen training
Dinsdag 29 april Geen training
Woensdag 30 april Vrijspelen van 17:00 tot 19:00 uur
Donderdag 1 mei Geen training
Zaterdag 3 mei Training
Di/wo/do 6/7/8 mei Training
Zaterdag 10 mei Training

Reageer op dit bericht (“Geen jeugdtraining op Koningsdag! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)