Badminton Vereniging Almere

Almere switcht van badmintonleverancier

De Badminton Vereniging Almere heeft met ingang van het seizoen 2014/2015 een nieuwe badmintonleverancier gekozen. Jarenlang was de vereniging een zogenoemde Carltonvereniging, maar het bestuur heeft besloten de komende drie seizoenen te kiezen voor Adidas, het overbekende wereldmerk met de drie strepen.

Voorzitter Henk Staats benadrukt dat de afgelopen vier seizoenen goed is samengewerkt met Carlton en dat Carlton en de Badminton Vereniging Almere over en weer altijd prima partners geweest zijn. Zowel Carlton als de Badminton Vereniging Almere houden er dus een goed gevoel aan over, met name omdat de badmintonsport altijd bij beide partijen voorop stond.

Het was voor het bestuur niet het meest eenvoudige besluit om te nemen, want ook andere badmintonleveranciers zijn geïnteresseerd in de Badminton Vereniging Almere.

Van Soerland Sport

Doorslaggevend om voor Adidas te kiezen was het feit dat Adidas de badmintonsport zeer serieus gaat oppakken en dat weegt zwaar bij de Badminton Vereniging Almere. Bovendien is er bij Adidas sprake van een zeer fraaie kledinglijn voor groot en klein. En met 200 jeugdleden is dat laatste ook zeer belangrijk. En de vertegenwoordiger van Adidas in Nederland, Van Soerland Sport, maakte een uitstekende indruk tijdens de Adidaspresentatie. Voor Van Soerland Sport was het weer van groot belang dat de Badminton Vereniging Almere organisatorisch en structureel goed is ingericht en dat de financiële continuïteit gewaarborgd is.

Het vermelden waard is nog dat de kampioensteams 2 en 3 van de vereniging, beiden uitkomend in de eerste divisie, het volgend seizoen zullen spelen onder de namen Adidas Almere-2 en Adidas Almere-3.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cock op 05-05-2014 om 09:17 uur

  ..... en de rest van de vereniging kan voor de 4de keer in 10 jaar weer nieuwe shirts, broekjes/rokjes en een trainingspak kopen? Wanneer gaan we nu eens een langdurige relatie met een kledingleverancier aan?

 2. Fock op 06-05-2014 om 20:15 uur

  ..... wil je serieus beweren dat je al 10 jaar in hetzelfde shirtje speelt? Viezerik :):)
  Of is het echt zo gek om per twee jaar een nieuw shirtje aan te trekken?

 3. Teus op 09-05-2014 om 19:52 uur

  Heel grappig maar dat roept wel de vraag op :
  Who the fock are you?
  Is dit je echte naam, dan zou ik liever 10-20 jaar in hetzelfde shirt spelen
  Gr teus

Reageer op dit bericht (“Almere switcht van badmintonleverancier ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)