Badminton Vereniging Almere

Eindejaarstoernooi Recreanten!

Als traditionele afsluiting van het seizoen is er op vrijdag 20 juni 2014 weer een eindejaarstoernooi. Vanaf 20.00 uur zal de recreantencommissie er een leuk toernooi van maken. Je moet je wel uiterlijk om 20.15 uur melden anders bestaat de kans dat je de eerste ronde niet mee kan doen. Het zou leuk zijn als iedereen iets meeneemt voor de loterij aan het eind van de avond.

Iedereen die mee wil doen wordt verzocht zich voor 18 juni 2014 in te schrijven. Dit geldt ook voor wedstrijdspelers die regelmatig meespelen bij de recreanten. De formulieren liggen in de zaal en kunnen ingeleverd worden bij de leden van de recreantencommissie. Je kan ook een e-mail sturen naar rc@bvalmere.nl

Indien je na het opgeven toch verhinderd bent, geef dit dan op tijd door aan de recreantencommissie. Je kunt ook de recreantencommissie mailen rc@bvalmere.nl of neem contact op met Edwin Karssen (06-41181671).

Let op: op deze avond is er geen training of vrij spelen.

Dit betekent niet dat er na dit toernooi niet meer getraind of vrijgespeeld kan worden.

De trainers van de maandagavond- en vrijdagavondgroepen zullen zelf kenbaar maken wanneer zij stoppen.

De laatste speelavond van het seizoen 2013/2014 is overigens op vrijdag 4 juli 2014.

Reageer op dit bericht (“Eindejaarstoernooi Recreanten! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)